C&D Project Sculpture Final.

After painting my project pieces I installed my sculpture in an empty room in one of the studios. From the start I had visualised my piece on a wooden floor so that was an essential component for creating the aesthetic I was aiming for. I spent a while figuring out how to prop each piece up with card as I had previously stood them up with masking tape but I now wanted something that was not visible from the front of the piece. Overall I am happy with the finished product and I think it perfectly illustrated the ideas I had about structure and layers and something organic and natural that changes with time.

19250235_1330087723712821_1187365883_o19349473_1330087753712818_411697571_o19359080_1330087767046150_2044591221_o19368947_1330087763712817_197202216_o19401500_1330087777046149_822328303_o

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s